Sobre mi

563471_3350277548137_1607483005_n

-“Cristina, la teva família està plena d’artistes!” – sempre m’han dit.

El meu pare des de jove que ha dibuixat. Amb un gran talent i una gran tècnica feia dibuixos de la meva mare, dibuixos que encara conserven i que miren i miro amb orgull i nostàlgia. Des de ben petita que m’ha posat un pinzell a la mà i un paper a la taula. Els millors rotuladors, llapissos de colors, aquarel·les i olis m’omplien els armaris.  A la meva mare també li agrada pintar, però ella es decanta pels capgrossos, que cada dia li surten millor. Tant ell com ella també escriuen en un blog. La mare de cuina Si Sou Servits i el pare de fotografia Ara com Ara.

I gràcies a aquesta família tan artística,  poc a poc em vaig anar aficionant a la pintura, participant en diferents concursos locals de contes i de punts de llibre. Als 12 anys vaig apuntar-me al Taller d’Art de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, que impartia el pintor “mañico” Maese Pérez. Allà vaig poder aprendre diferents tècniques artístiques que amb el temps he anat aplicant als meus quadres.

Ara tinc 26 anys i després de quasi 15 pintant he trobat el meu propi estil, que modifico i perfilo conforme vaig aprenent nous coneixements a l’ Escola d’Art La Taca, que dirigeix el mateix Maese.

Aquesta part pictòrica la complemento amb una feina relacionada amb el món de la comunicació i unes quantes aficions que practico habitualment, l’esport i el teatre, formant part del grup montcadenc Tea345.

Em xifla menjar, sobretot la cuina italiana, la mediterrània i la japonesa. Les meves amigues sempre em diuen que ho vull tastar tot, encara que ja ho conegui d’anteriors ocasions. No podria viure sense el formatge i no podré oblidar mai els meus 6 mesos a Roma. M’agrada viatjar, conèixer noves cultures, aprendre idiomes i llegir novel·les d’intriga.  M’agrada escoltar música de tots els idiomes, Pink Martini n’és un bon exemple; i aquest estiu he conegut la música portuguesa, el fado, amb la seva fantàstica cantant, Carminho.

En aquesta pàgina trobareu els dibuixos i quadres d’una noia senzilla, inquieta, pacient i creativa que aprofita cada un dels minuts del dia amb les seves mil i una activitats. En resum, trobareu unes quantes pinzellades del que m’agrada fer, de la meva afició, i d’una de les millors maneres que tinc per expressar-me, l’ART.